Over Prins & de Pauw

Trainer – therapeut
Elisabeth Prins is gediplomeerd trainer Emotioneel Lichaamswerk ELW® opleiding Instituut Emotioneel lichaamswerk en gediplomeerd Mindfulness Based Cognitieve therapeut MBCT. Ze heeft sinds 1999 een praktijk persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

MADRE (2)


Mijn specialisme is gericht op bewustwording van gedachten, gevoelens en gedrag. Ik wil mensen inspireren bewuster naar zichzelf te kijken en ze vervolgens leren op hun gemak te zijn met alles wat er is. Pas als je het verzet tegen de realiteit op kunt geven ontstaat de mogelijkheid je over te geven aan het hier en nu. Het raakt mij iedere keer weer te zien hoe het accepteren van emoties leidt tot een hogere kwaliteit van leven. Ik vind het geweldig dat mensen zich ontplooien en op zoek gaan naar hun mogelijkheden en kwaliteiten.”

 

Wie is de Pauw?
“Lang geleden deed ik mee aan een soort geleide fantasie. We kregen de opdracht een blanco schild te visualiseren, daarop zou een helper verschijnen. Ik zag een pauw met zijn veren helemaal uitgespreid, prachtig!”

Pauw


Toen de vraag werd gesteld wat dit voor mij betekende zei ik: “Dat ben ik als ik helemaal uit de plooi kom, als ik helemaal laat zien wie ik ben en wat ik kan. Hij heeft zich op cruciale momenten in mijn leven laten zien en ik heb van daaruit belangrijke beslissingen genomen; mijn helper. De pauw is voor mij ook een spiritueel wezen en onbeschrijfelijk mooi! Voor mij heeft hij de betekenis van ontplooiing en schoonheid. Vandaar Prins & de Pauw, ook al is het bedrijf een eenmanszaak.”

Elisabeth Prins is geregistreerd therapeut bij BeTTELRBCZ, TCZ,  en SCAG
Nr KvK: 02081511
BeTTEL: L00.056
AGB Code: 90018228
RBCZ: 108021R
TCZ: 108021
SCAG: L00.052

logo_elisabeth met tekst kort 10%