Individuele sessie

Als we elkaar nog niet kennen, zal de eerste afspraak voornamelijk bestaan uit kennismaken. Tijdens dit gesprek komt jouw hulpvraag aan bod en zal ik je uitleg geven over mijn manier van werken, de technieken en de mogelijkheden. Daarna besluiten we samen of we verder gaan en op welke manier. Een sessie wordt helemaal op jou afgestemd. Naast het coachen kan een sessie aangevuld worden met bijvoorbeeld adem- of lichaamswerk. Deze methodes maken het mogelijk contact te maken met datgene wat je in de weg staat om met vreugde en plezier in het leven te staan.
Voor mensen met hyperventilatie klachten kan een aantal ademsessies grote positieve veranderingen teweeg brengen. Individuele sessies kunnen ook ondersteunend zijn bij diverse soorten van psychotherapie.
Tijdens het eerste gesprek vraag ik je; “stel dat we een paar sessies doen, wanneer ben je tevreden, wat moet er dan veranderd zijn?”
Mensen gaven o.a. de volgende antwoorden:

  • Dan heb ik meer rust in mijn hoofd
  • Dan begrijp ik hoe emoties werken en kan ik ze beter sturen
  • Dan weet ik wie ik ben en wat ik wil
  • Dan zit ik beter in mijn vel en pieker ik minder
  • Dan loopt het weer beter in mijn relatie, met mijn kinderen of op het werk
  • Dan heb ik weer zin in leuke dingen
  • Dan heb ik weer energie en plezier
  • Dan heb ik weer meer zelfvertrouwen

Meestal zijn het je eigen patronen die deze natuurlijke verlangens in de weg staan. Ik help je graag dit helder te krijgen zodat je de kans krijgt andere keuzes te maken en je steeds vaker tevreden kunt zijn met je eigen leven.

Het Mindfulness traject- individueel
Als je geïnteresseerd bent in Body-Mindfulness dan bestaat de mogelijkheid voor een individueel traject. Het vraagt ongeveer 8 individuele sessies.

Mogelijkheden individuele sessies
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag overdag, alleen op afspraak
Locatie:  Vogelwikke 28 Roden
Soms is het fijn om snel een afspraak te kunnen maken. Wanneer je dat wilt maken we indien mogelijk, een afspraak voor een eerste sessie binnen één week.
Meerdere huisartsen en psychologen adviseren mensen om sessies te volgen bij Prins & de Pauw. Je hebt er geen verwijsbrief van de huisarts voor nodig.
Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden individuele sessies Emotioneel Lichaamswerk ELW®. Ook dan heb je geen verwijzing nodig en het telt ook niet mee voor je eigen risico.

Aanmelden

logo_elisabeth met tekst kort 10%