Aanbod


Mindfulness oefeningen
Op deze pagina vind je meerdere audio mindfulness oefeningen die je kunt afspelen of downloaden.

lees verder…


Mindfulness traject
Dit is een uniek traject dat uit ongeveer 8 bijeenkomsten bestaat. Het betreft individuele sessies waarbij lichaamswerkoefeningen ELW® en Mindfulness oefeningen worden gecombineerd. Afspraken vinden in overleg, een keer per week of eens per twee weken plaats…

lees verder…


Individuele sessies
Als we elkaar nog niet kennen, zal de eerste afspraak voornamelijk bestaan uit kennismaken. Tijdens dit gesprek komt jouw hulpvraag aan bod en zal ik je uitleg geven over mijn manier van werken, de technieken en de mogelijkheden. Daarna besluiten we samen of we verder gaan en op welke manier. Een sessie wordt helemaal op jou afgestemd.

lees verder…


Familieopstellingen
De oorsprong van deze werkvorm ligt bij de systemische familietherapie van Bert Hellinger. Met behulp van een opstelling kunnen de verborgen dynamieken in een familie zichtbaar worden en hierdoor kunnen we de onderlinge verhoudingen onderzoeken.  We kunnen de geschiedenis niet veranderen maar op zielsniveau kunnen er wel degelijk verschuivingen plaatsvinden, bovendien blijkt ook hier weer dat bewustwording voorwaarde is om andere mogelijkheden te kunnen zien.

lees verder…

logo_elisabeth met tekst kort 10%